Фото - fckarpaty.com.ua
У суботньому матчі проти «Чорноморця» через дискваліфікацію не зіграють відразу двоє карпатівців.

У минулому турі в поєдинку із «Зіркою» Павло Ксьонз отримав четверте попередження.

Артур Новотрясов у компенсований час отримав другу жовту у матчі і побачив перед собою червоне світло. Перший гірчичних Артура також виявився для нього четвертим у сезоні, тому він все одно не міг би зіграти з одеситами.

Джерело: http://fckarpaty.lviv.ua
Дата: 14.09.2016 | Про Карпати | Переглядiв: 386




Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Loading...

Мiнi-чат
СмотриСпорт - спортивные трансляции онлайн

Опитування
Нові коментарі
Чувак для Карпат як перлинка

Тіссоне красавчик, і Мемешев підсилив гру. Другий тайм взагалі грали класно, но не йшло(((((((

Це правильно, що ми стільки гравців підписуємо, адже в наступному році, на трьох фронтах грати ( ЧУ, КУ, ЛЄ ) потрібні д...

Успіхів у новій команді ! А Карпатам - "ганьба" , що ПРОСРАЛИ такого воротаря , зате пл*ть іспанців купа - дуп...

vitalycos,andyleo - якщо порушеня дисципліни негативно впливає на виступи команди, то я з Вами згоден, необхідно приймат...

Зараз на сайтi
Онлайн всього: 76
Гостей: 67
Користувачів: 9

grandcoach, вовпчик, fckarpatylviv_org, spiker, 13Mark, yuraburda12, joe, Kotuk, vasyl_79