KidUA | Дата: Понеділок, 19.08.2013, 09:55 | Повідомлення # 26 |
Новачок
Група: Перевірені
Нагороди: 0
Репутація: 0
Зауваження: 20%
Статус: Offline
| Вперед КАРПАТИ!!!
надіюсь на перемогу
|
|
| |
KidUA | Дата: Середа, 21.08.2013, 21:03 | Повідомлення # 27 |
Новачок
| Hatsik тепер тре на виїзді в Маріуполі хоча б "очко" взяти
а скільки у нас виїздів 15?отже наберем 15 вока за сезон.
|
|
| |
Plluto | Дата: П`ятниця, 23.08.2013, 17:57 | Повідомлення # 28 |
Новачок
Група: Користувачі
| Матч Карпаты - Волынь 24 августа
|
|
| |
KidUA | Дата: Неділя, 01.03.2015, 13:43 | Повідомлення # 29 |
Новачок
| Отже починаємо.Без легіонерів.Круто!Вперед Карпати! Вперед до бою!
|
|
| |
KidUA | Дата: Субота, 08.08.2015, 21:26 | Повідомлення # 30 |
Новачок
| хороша гра чотири голи щоб так було завжди
|
|
| |
Ramadan | Дата: Неділя, 01.11.2015, 09:40 | Повідомлення # 31 |
Новачок
Зауваження: 0%
| Продам подарунок (великий і функціональний ящик для інструментів "Stanley IML Mobile Work Center"), який отримав від мами і дружини Андрія Гусіна, як переможець розіграшу під час матчу пам’яті легендарного українського футболіста Андрія Гусіна між командами «Карпат» та «Динамо» Київ. тел. 0679996639
|
|
| |
jkluku | Дата: Вівторок, 03.05.2016, 13:33 | Повідомлення # 32 |
Новачок
| Доброго дня!Якісь дурні,які вважаються "експертами" варнякають про,начебто провину Степаненка...Що ж він такого зробив???Поцілував емблему клуба???На відео "2+2" видно,що більше нічого він не зробив-не брещіть ,кажучі інше!!!
Погрожуйте "гадкому шизопутенку", а не керівництву "Шахтаря",котрий привіз Вам єврокубки у місто,та сплачує більше податків у бюджет України,ніж багато з ваших підприємств!.. Як мінімум тричі за п'ять років "блакітні менти" провокували на Донбас-арені" публіку спочатку ліктями,зігнутими у непристойному жесті(Мілевський),потім теж саме,та ще й з матами(Гармаш),а потім,у 2012 ще й Ярмоленко цілував на додаток свою емблему перед трібунами "Шахтаря" і його ніхто,чомусь не побив... Ми говоримо про якість людини,та у Кієві , сподіваюсь,що лише внаслідок того, що мешкає майже 3 мільйони людей і злочинів,і ублюдків,і краж,і догхантерів в кілька разів більше, аніж у нас в Даунецьку...Так,я-інвалід,патріот України,хоч і, язик не повертається сказати "російсько"-РУСЬКОмовний,можу так назвати своє,повне фашистів та кацапських холуїв,місто... А де їх немає???Я виїзжав, працював у селі,у Кіровоградський області,та за станом здоров'я повернутись був змушений,але знову шукаю роботу у нормальній частині України... НЕ ТРЕБА ПЛОДИТИ НЕНАВИСТЬ і переносити її на футбол!!! Так матчі багатьох команд-договірні,але це -лише гра...Прокляніть,та живіть далі... "Шахтар"-на збитках,пошкоджено фасад стадіона,розбита база(спортзали,кухня,душові),не грає 2 роки вдома навіщо його приплітати до воїнів АТО???Ахмєтов роздає вже 2 роки гуманітарку для старих людей,БО УКРАЇНСЬКИ ФУРИ,які ви також наповнювали,ЗА ЩО ДЯКУЮ ВАМ, кацапи не пропускають дол міста... Навіщо погрожувати,як який-то Шовковський(який винен аліменти пів Києву),а бо якісь-то ультрас Карпат з напівнелюдь,тому,мабуть лише бити,і погрожувати та фаєри кидати гаразд,бо не в АТО...Хоча й правий був,коли написав,що Карпати,в особи Д'ячука-Ставицького, напевно,нещодавно,здали матч Динамо... Так це бруд?Сказати,що Суркиси завжи купували суддів(мультиплікаційні голи,ненадані десятка червоних та жовтих карток і пенальті,грубощі.Тільки відштовхнутий Ярмоленком, з бісовою силою ,гравець Ворскли в попередньому матчі в епізоди з "золотим "голом) та додати що навіть брати своє по-батькові змінили,явно соромлячись??? Але не я цей бруд виніс першим!!! За Палкіна написали,викрив таєминицю особисту,що він вікликається на суд з приводу сплати аліментів...Навіщо??? А тоді,коли "Шахтар" почав вігравати чемпіонство,казали,що вони наркоту возять автобусом на Захід України!!!НАВІЩО ТАКЕ БРЕХАТИ??? З 1994 року ненавість до "Шахтаря"(отруення команди з боку вінницької "Ниви", сіддівськє свавілля з тернопільскою и т.д.)...НАВІЩО???ЗА ЩО??? А казати про "сепара-крота" Ракіцького та П'ятова???ТАК ВОНИ НА З ДОНБАСУ!!!Першим народився у Дніпропєтровький області,другий у Кіровограді-ЦЕ ВАШ СОРОМ!!! А потім Ви кажете,що Вас ненавидять на сході..Не переносьте ненависть до кацапів на життя простої людини!!! Кажете та пишете,що навіть не колядують у нас і не вміють і мову не знають!!!НЕПРАВДА!!!Колядують,трохи інакше,аніж на заході країни і мову вчили з 2 класу школи...Просто..."вата"...Відсотків 60-70...Але ж не усі!!! Так...Я втомився розклєювати лістівки за Україну,та з правдивими фактами,втомився фарбувати стіни прапорами України,бо ледь не вбили з патруля(добре,що нетверезі були,душили,але я зміг втекти!!!)та й Порошенко нічого гарного з Донбасом та вкраденим Кримом не робить... Але треба РОБИТИ ДОБРО!!! І воно повернеться з Всесвіта!!! Хай переможе Україна!!!
|
|
| |
jkluku | Дата: Вівторок, 03.05.2016, 13:44 | Повідомлення # 33 |
Новачок
| Працював у Голованівському районі Кіровоградської области,так язик відсохнув переконувати,що ,як казали багато ..."вати" з...місцевих ,За Янека жилося та працювалося краще"(незважаючи,що зрозумили,що курс долара тримали штучно та виводили вкрадені гроші)...І то,що Крим забрали...правильно,бо"там би зараз стояли ракети НАТО"...(хоч я не зміг переконати,що це було б ДУЖЕ гарно) А Ви кажете :"Донецьк-вата"..Не усі!!!Ультрас "Шахтаря"-в АТО!!!Син нашої сусідки-фельшер у Широкіно... Люди чекають Україну,та просто бояться...Я не почув у самому серці країни грамотної української мови-тільки я нею і розмозляв... Це-жахіття...Так,люди так звикли розмовлятит, але суржик-жахливий у багатьох...А "ватні" переконання-там переважно у старшого покоління... ПОТРІБНО ПРАЦЮВАТИ НА БЛАГО НАШОЇ НЕНЬКИ -Украіни УСІМ НАМ.У кого Україна у серці.
Повідомлення відредагував jkluku - Вівторок, 03.05.2016, 13:45 |
|
| |
Amper2012 | Дата: Субота, 16.12.2017, 21:32 | Повідомлення # 34 |
 Новачок
| Я мрію стати генералом воріт Карпати Львів!!! Допоможіть добитись своєї мрії!!
Я хочу стати генералом Львівських воріт Клубу Карпати Львів!!!!
|
|
| |
Amper2012 | Дата: Субота, 16.12.2017, 21:33 | Повідомлення # 35 |
 Новачок
|
Я хочу стати генералом Львівських воріт Клубу Карпати Львів!!!!
|
|
| |
Футик | Дата: П`ятниця, 16.02.2018, 22:01 | Повідомлення # 36 |
 Новачок
| как вам?
|