Досить цікава стаття. І головне обєктивна... Але скільки людей її прочитає... А скільки людей подивляться новини по НТВ... "Найкраще мала б продаватись скакалка марки "Хто не скаче, той москаль!!!"(Зелень)
Ну що ж ...Нехай знають у всьому світі----що львів"ян на коліна не поставити---і що у нас є свої герої---А то що кацапня смородити буде---так вони завжди цим займаються...До речі є вже попередня інфа хто вчора стріляв http://zik.com.ua/ua/news/2011/05/10/286681
У Львова слід забрати право на проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.
Таку думку висловив лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.
«Я вважаю, що ми сьогодні повинні вжити рішучих заходів і держава Україна має звернутися до УЄФА з тим, що ми просимо підтримати ініціативу не проводити у Львові чемпіонат Європи з футболу, а провести його в Дніпропетровську чи в Одесі», - підкреслив П. Симоненко .
Він переконаний, що до такого кроку слід вдатися, оскільки представники тих політичних сил, які причетні до організації вчорашнього скандалу у Львові, можуть піти на терористичні акти в цьому місті під час проведення чемпіонату.
"Найкраще мала б продаватись скакалка марки "Хто не скаче, той москаль!!!"(Зелень)
Romberg, бачив це.Не налякало,ЄВРО в нас ніхто не забере,так як немає гідних конкурентів.Їхня спроба ще раз хитнути репутацію Львову вийшла провальною.
Книга буде перекладена англійською мовою вже цього року Цю книжку треба ще перекласти російською і подарувати у великій кількості жителям Криму і Росії Одна країна - Україна В моєму сердці назавжди Моя сім"я -дочка й дружина Найкращі люди на Землі
Любимий клуб з рідного міста КАРПАТИ ЛЬВІВ !!! КАРПАТИ ЛЬВІВ !!! З тобою в радощі і горі - Ти моє сердце полонив
Комуністи 22 червня знову збираються з червоними прапорами до Львова http://zik.com.ua/ua/news/2011/05/12/287091 Одна країна - Україна В моєму сердці назавжди Моя сім"я -дочка й дружина Найкращі люди на Землі
Любимий клуб з рідного міста КАРПАТИ ЛЬВІВ !!! КАРПАТИ ЛЬВІВ !!! З тобою в радощі і горі - Ти моє сердце полонив
Друга частина московської провокації. Симоненко збирається проводити акцію у Львові разом із Зюгановим http://www.banderivets.org.ua/?page=pages/news/world/3773 Одна країна - Україна В моєму сердці назавжди Моя сім"я -дочка й дружина Найкращі люди на Землі
Медвєдєв нагородив Литвина орденом Президент Росії Дмитро Медвєдєв нагородив голову Верховної Ради Володимира Литвина орденом Дружби. Про це повідомляє прес-служба Ради.
Литвина нагороджено «за значний вклад у розвиток та укріплення відносин дружби та співробітництва між Російською Федерацією та Україною».
Від імені Президента Росії нагороду вручив Голова Ради Федерації Федеральних Зборів РФ Сергій Миронов у понеділок на 36-му пленарному засіданні Міжпарламентської асамблеї держав-учасниць СНД у Санкт-Петербурзі.
Литвин, висловлюючи вдячність за високу нагороду, зазначив, що це є «свідоцтвом і підтвердженням значення парламентів, які відіграють все більш вагому роль у розвитку та укріпленні співробітництва на пострадянському просторі».
Довідка Тижня. Орденом Дружби нагороджуються громадяни за великий внесок у зміцнення дружби і співпраці націй і народностей, високі досягнення в розвитку економічного і наукового потенціалу Росії, за особливо плідну діяльність зі зближення і взаємозбагачення культур націй і народностей, зміцнення миру та дружніх відносин між державами.
Орден Дружби носиться на лівій стороні грудей і за наявності інших орденів Російської Федерації розташовується після ордену Пошани.
Онук чонівця (ЧОН-часті особова назначєнія бойовий підрозділ ЧК) Табачник засекретив текст підручника з історії України
Міністерство освіти відмовилося надати текст підручника з історії України для 11 класів, який готується до друку.
У відповіді на депутатський запит лідера партії «За Україну!» В’ячеслава Кириленка з вимогою надати для ознайомлення текст підручника з історії, міністр освіти Дмитро Табачник лише вказує авторів підручників для 11 класу з історії України й повідомляє, що «підручники для 11 класу знаходяться у видавництві і готуються до друку».
За словами В’ячеслава Кириленка, відмова надати для ознайомлення тексти підручників з історії ще раз підтверджує, що міністр Табачник переписує українську історію.
«Ми неодноразово чули від українських науковців заяви про те, що МОН вимагає вилучити з підручників історії розділи про героїв Крут, Українських Січових Стрільців, визвольну боротьбу УПА в роки Другої світової війни тощо», - зазначив політик. - Відмова надати для ознайомлення текст підручників з історії для 11 класів, які уже знаходяться у друкарнях, на жаль, лише підтверджує слова істориків».
Як відомо, 17 березня у Верховній Раді Голова партії «За Україну!» В’ячеслав Кириленко звернувся із депутатським запитом до прем’єр-міністра України Азарова з вимогою надати для ознайомлення тексти нових підручників з історії України.
«Зважаючи на неодноразові заяви та дії Дмитра Табачника, спрямовані на перегляд змісту підручників, й викликану цим напругу в середовищі фахівців-істориків і в суспільстві в цілому, загрозу політичного цензурування текстів підручників, прошу дати доручення міністру освіти й науки, молоді та спорту Дмитру Табачнику надати мені як народному депутату України вищезгадані тексти підручників для ознайомлення», - зазначається у зверненні.