Затонув корабель. На одному безлюдному острові врятувалися лише чоловіки, на іншому – лише жінки. Минуло три дні. 20-річний юнак: “Давайте попливемо до жінок”. 30-річний: “Ні, зробимо пліт і тоді попливемо”. 40-річний: “Та куди ви поспішаєте? Ще тиждень – і вони самі тут будуть”. 50-річний: “А мені й звідси непогано видно… Одна країна - Україна В моєму сердці назавжди Моя сім"я -дочка й дружина Найкращі люди на Землі
Любимий клуб з рідного міста КАРПАТИ ЛЬВІВ !!! КАРПАТИ ЛЬВІВ !!! З тобою в радощі і горі - Ти моє сердце полонив
Микола просинається десь в обід з неабияким будуном. Потихеньку одягає тапки , по дорозі на кухню знімає покривало з клітки попугая.. відкриває холдильник , звідти залпом їпашить фляндр пива.. накриває клітку з папугаєм і далі лягає спати.. голос з клітки: - заїбато день пройшов..
Это стоит прочитать!!! Ночью женщина должна родить. Во сне к ней является ангел и говорит: - Я сделаю так, чтобы во время родов половину боли чувствовал отец ребенка. Она родила и спрашивает мужа: - Как спал? - Плохо. Сосед всю ночь орал как-будто рожает
Проводиться опитування серед студентів різних країн. Хто за скільки може вивчити японську мову? Першого запитали американця. Той на комп’ютері поклацав і говорить: - Один рік і вісім місяців. Запитали француза, той збігав у бібліотеку, переглянув там каталоги й пообіцяв вивчити за рік. Наступним в списку йшов український студент. Знайшли його в курилці, задали своє животрепетне питання. Студент: - А методичка є? Дали йому методичку, він її в момент перегортав: - Ща докурю, піду здавати.
П’яний тренер збірної Фінляндії ледь не зламав кубок світу з хокею Тренер воротарів збірної Фінляндії з хокею Пасі Нурмінен, який разом з командою повернувся зі Словаччини після перемоги на чемпіонаті світу-2011, впав з трапа літака на кубок, завойований фінами на турнірі. У понеділок вся Фінляндія святкувала! Ще б пак, їхня національна збірна лише вдруге в історії виграла чемпіонат світу з хокею, обігравши у фіналі Швецію з фантастичним рахунком 6:1.
Хокеїсти і тренерський штаб почали святкувати ще у літаку. Під час перельоту додому, мабуть, більше за інших святкував тренер воротарів Пасі Нурмінен, якого вивели з салону літака під руки.
Нурмінен спускався по трапу за допомогою свого колеги Петрі Матікайнена, але на останній сходинці не втримався на ногах і гепнувся на червону доріжку, на якій стояв Кубок світу.
Як свідчать кадри, показані в ефірі фінського телеканалу YLE, після падіння Нурмінена на кубку залишилася вм’ятина. Про які-небудь травми у самого тренера не повідомлялося, інформує «Лента».
Нагадаємо, що 15 травня збірна Фінляндії вперше за останні 16 років і вдруге у своїй історії виграла золоті медалі чемпіонату світу з хокею.
Збірна Фінляндії у півфіналі чемпіонату світу з хокею обіграла російську команду (3:0). У фіналі фіни розгромили збірну Швеції (6:1).
а ті фанати такі злі, матюкаються, малих дітей їдять, фляшки об голову розбивають... ось до чого треба прагнути "Найкраще мала б продаватись скакалка марки "Хто не скаче, той москаль!!!"(Зелень)