Форум

Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Hatsik  
FCKarpaty.Com.Ua | Форум фанів і вболівальників ФК Карпати » Третій тайм » Розмови про все підряд » Купити автомобільні чохли та килимки
Купити автомобільні чохли та килимки
narutuДата: Вівторок, 31.10.2023, 12:08 | Повідомлення # 1
Запасний
Група: Перевірені
Нагороди: 0
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус: Offline
Я вперше вирішив купити автомобільні чохли та килимки для свого авто. Ніколи раніше не стикався із цим. Що варто враховувати під час виборів? Хочеться щоб якісно, ​​але й ціна не кусалася. Які матеріали краще? Чув про велюр, але чи це правда хороший вибір? І як бути із розмірами?

klqrovДата: Вівторок, 31.10.2023, 12:12 | Повідомлення # 2
Новачок
Група: Користувачі
Репутація: 0
Я вже кілька разів міняв чохли у своєму авто. На мій досвід, найкраще орієнтуватися на натуральні матеріали. Велюр дійсно гарний, він м'який і приємний на дотик. Але він швидко забруднюється. Якщо розглядаєш варіанти побюджетніші, можеш подивитися екокожу. За розмірами найкраще брати ті, що точно підходять під твою модель машини, так вони ідеально сидітимуть.

narutuДата: Вівторок, 31.10.2023, 12:12 | Повідомлення # 3
Запасний
Група: Перевірені
Репутація: 4
А як щодо килимків? Я чув про 3D килимки, вони справді такі зручні, як кажуть? І як вибирати між гумовими та текстильними? Я просто не хочу, щоб вони ковзали чи швидко зношувалися.

VelesДата: Вівторок, 31.10.2023, 12:13 | Повідомлення # 4
Новачок
Цитата narutu ()
Я вперше вирішив купити автомобільні чохли та килимки для свого авто. Ніколи раніше не стикався із цим. Що варто враховувати під час виборів? Хочеться щоб якісно, ​​але й ціна не кусалася. Які матеріали краще? Чув про велюр, але чи це правда хороший вибір? І як бути із розмірами?
Замовляв за порадою друга чохли та килимки для своєї машини в магазині Автозвук https://avtozvuk.ua/ua дуже задоволений вибором. На замітку, у них є різний інструмент, запчастини та розхідники, перегляньте весь асортимент. З приводу килимків, 3D килимки дійсно хороші - вони анатомічно повторюють форму підлоги автомобіля, запобігають протоку рідини і легко миються.
Якщо ви мешкаєте в районі з численними опадами або брудом, гумові килимки будуть оптимальним вибором. Текстильні добре в сухій погоді, але вони швидше забруднюються.

BargonderДата: Понеділок, 06.11.2023, 14:44 | Повідомлення # 5
Новачок
интересно

ПарижкаДата: Понеділок, 04.12.2023, 11:11 | Повідомлення # 6
Новачок
Я вообще машину была бы не против поменять. давно смотрю на корейские авто и тут чисто случайно очень интересное нашла предложение - KIA Niro 2019 https://bex-auto.com/car-details/kia-niro-2019 с очень крутой скидкой. Эти электромобили давно известны своей надежностью.

FCKarpaty.Com.Ua | Форум фанів і вболівальників ФК Карпати » Третій тайм » Розмови про все підряд » Купити автомобільні чохли та килимки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: