Форум

Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Hatsik  
FCKarpaty.Com.Ua | Форум фанів і вболівальників ФК Карпати » Третій тайм » Розмови про все підряд » Букет
Букет
lebedartДата: Середа, 20.09.2023, 18:55 | Повідомлення # 1
Новачок
Група: Фанати
Нагороди: 1
Репутація: 0
Зауваження: 0%
Статус: Offline
Всем привет! У моей мамы послезавтра будет день рождение, а дело в том, что я не смогу побывать на этом празднике, так как я нахожусь в другой стране, но поздравить хотя бы цветами я хочу ее, так что друзья, если вы знаете сервис, который занимается доставкой цветов, то буду рад если вы мне о нем сообщите  https://lightwood.store/dostavka-kvitiv-poltava

PivasikДата: Неділя, 01.10.2023, 11:41 | Повідомлення # 2
Новачок
Група: Користувачі
Нагороди: 0
А посоветуйте, пожалуйста, где можно заказать кремацию в Киеве? Буду благодарен за советы.

Pafos24Дата: Неділя, 01.10.2023, 11:43 | Повідомлення # 3
Новачок
Вы можете найти список учреждений, предоставляющих услуги кремации в Киеве, на сайте https://www.xn----7sbkgnercp0argnfc6jpa.kiev.ua/kremats....ve.html . Там вы найдете подробную информацию о каждой компании, их условиях и ценах. Также, на этом сайте есть полезные советы по выбору учреждения для кремации в Киеве. Надеюсь, это поможет вам сделать правильный выбор.

MohitoToДата: Понеділок, 23.10.2023, 17:00 | Повідомлення # 4
Новачок
Вот так вот всегда сначала романтика цветы.. а потом развод

MohitoToДата: Понеділок, 23.10.2023, 17:01 | Повідомлення # 5
Новачок
А кто был в браке и остался с ребенком? Вы на алименты подавали? С чего вообще начать и какие документы нужны чтобы подать на алименты?

ZuzeppeДата: Середа, 25.10.2023, 09:08 | Повідомлення # 6
Новачок
Цитата MohitoTo ()
А кто был в браке и остался с ребенком? Вы на алименты подавали? С чего вообще начать и какие документы нужны чтобы подать на алименты?

Вы знаете так много семей которые распались, а еще и дети остались, поэтому в такой ситуации практически каждая вторая семья. У меня вон недавно друг тоже развелся, там жена какая-то неадекватная, и даже наркотики замешаны, так что он себе ребенка забрал, а на нее в суд подал на алименты. Если вам интересно с чего начать и что надо тогда зайдите на сайт Prosto Alimenty вот тут https://prosto-alimenty.com/poryado....imentov все детально и понятно написано. А еще вы можете получить консультацию онлайн.

VelesДата: Четвер, 30.11.2023, 18:05 | Повідомлення # 7
Новачок
Привіт, друзі форуму! Шукаю найкраще місце для замовлення тортика на святкову подію. Букет вже знайшов, де замовити з доставкою, а от з тортом - складніше :) Може, хто-небудь порадить кондитерську з справжніми шедеврами? Яке ваше улюблене місце для замовлення тортів, і які смаколики вам там найбільше подобаються? Буду вдячний за поради та рекомендації!

narutuДата: Четвер, 30.11.2023, 18:12 | Повідомлення # 8
Запасний
Група: Перевірені
Репутація: 4
Вітаю! Я нещодавно замовляв торт у "Sweet Delights". Дуже задоволений якістю та смаком. Рекомендую спробувати їхній торт "Райський апельсин", просто чудовий! Можливо оберете інші солодощі чи десерти у них..

VelesДата: Четвер, 30.11.2023, 18:21 | Повідомлення # 9
Новачок
Цитата Veles ()
Вітаю! Я нещодавно замовляв торт у "Sweet Delights". Дуже задоволений якістю та смаком. Рекомендую спробувати їхній торт "Райський апельсин", просто чудовий! Можливо оберете інші солодощі чи десерти у них..

Я не дуже люблю магазинні торти... Від домашнього ніколи б не відмовився, а от з магазинів чи кондитерських не практикував замовляти. Можливо я просто балуваний, бо дружина робить класні торти і тістечка )) Але наразі замовити хочемо для шефа, на подарунок.

narutuДата: Четвер, 30.11.2023, 18:41 | Повідомлення # 10
Запасний
Група: Перевірені
Репутація: 4
О, звісно, що домашні переплюнути важко :) Але я, наприклад, маю свою улюблену кондитерську! Мене найбільше вразили солодощі в кондитерській неподалік нашого будинку. Baker Street Bakery - це неймовірне місце в Києві, де ви можете замовити найсмачніші тортики https://bakerstreet.ua/catalog/torty на будь-який смак та святковий випадок. Що мене вразило, так це їхня увага до деталей та неперевершений смак. Кожен торт виглядає як справжній шедевр, а смакові поєднання просто фантастичні.
Крім того, вони дуже позитивні щодо ваших бажань та можуть створити торт на замовлення за вашим смаком та улюбленим дизайном. Якщо шукаєте найкраще місце для тортів у Києві, "Baker Street Bakery" - це безсумнівно моя перша рекомендація!

FCKarpaty.Com.Ua | Форум фанів і вболівальників ФК Карпати » Третій тайм » Розмови про все підряд » Букет
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: