| Перша ліга |
| Дата: П`ятниця, 27.05.2011, 21:34:07 | Повідомлення# 181 |
vvtt09
Гравець основи
Група: Редакція сайту
Зауваження: 0%
Статус: Offline
| Александрия вышла в Премьер-лигу! http://isport.ua/football/ukraine/news/148581.html
Одна країна - Україна В моєму сердці назавжди Моя сім"я -дочка й дружина Найкращі люди на Землі
Любимий клуб з рідного міста КАРПАТИ ЛЬВІВ !!! КАРПАТИ ЛЬВІВ !!! З тобою в радощі і горі - Ти моє сердце полонив
|
| |
| |
|
| Дата: Субота, 28.05.2011, 07:26:38 | Повідомлення# 182 |
ДЗЕНЯ
Запасний
Група: Перевірені
| значить типер друге місце у ЧМО
а на слідуючий сезон-- напевно МеталЗап і Сталь чи Сева100пль
Дякую Тобі Боже, що я не москаль!
|
| |
| |
|
| Дата: Субота, 04.06.2011, 21:53:29 | Повідомлення# 183 |
-FcKarpatyFan-
Генеральний директор
| "Чорноморець" повернувся у вищу лігу за тур до завершення першої. 33 тур
Титан - Прикарпаття 2:0 ФК Львів - Чорноморець 0:1 Зірка - Олександрія 1:1 Сталь - Буковина 4:2 Закарпаття - Динамо-2 1:1 Дністер - Нива 1:0 Енергетик - Нафтовик 1:1 Геліос - Кримтеплиця 1:0
Жи*и знову в УПЛ! Покажен їм в наступному сезоні!
|
| |
| |
|
| Дата: Субота, 11.06.2011, 23:54:38 | Повідомлення# 184 |
vvtt09
Гравець основи
Група: Редакція сайту
| Первая лига финишировала http://isport.ua/football/ukraine/news/150655.html
Одна країна - Україна В моєму сердці назавжди Моя сім"я -дочка й дружина Найкращі люди на Землі
Любимий клуб з рідного міста КАРПАТИ ЛЬВІВ !!! КАРПАТИ ЛЬВІВ !!! З тобою в радощі і горі - Ти моє сердце полонив
|
| |
| |
|
| Дата: Четвер, 30.06.2011, 12:49:46 | Повідомлення# 185 |
Дрогобич
Віце - капітан
Статус: Online
| Календар першого кола змагань серед команд першої ліги 1 тур
16.07.2011
Зірка – Закарпаття
Миколаїв – Арсенал
Нива – Нафтовик
Динамо-2 – Олімпік
Львів – Сталь А
Одеса – Енергетик
Металург З – Титан
Буковина – Геліос
Кримтеплиця – Севастополь
2 тур
23.07.2011
Зірка – Миколаїв
Арсенал – Нива
Нафтовик – Динамо-2
Олімпік – Львів
Сталь А – Одеса
Енергетик – Металург З
Титан – Буковина
Геліос – Кримтеплиця
Закарпаття – Севастополь
3 тур
30.07.2011
Нива – Зірка
Миколаїв – Закарпаття
Динамо-2 – Арсенал
Львів – Нафтовик
Одеса – Олімпік
Металург З – Сталь А
Буковина – Енергетик
Кримтеплиця – Титан
Севастополь – Геліос
4 тур
06.08.2011
Зірка – Динамо-2
Миколаїв – Нива
Арсенал – Львів
Нафтовик – Одеса
Олімпік – Металург З
Сталь А – Буковина
Енергетик – Кримтеплиця
Титан – Севастополь
Закарпаття – Геліос
5 тур
13.08.2011
Львів – Зірка
Динамо-2 – Миколаїв
Нива – Закарпаття
Одеса – Арсенал
Металург З – Нафтовик
Буковина – Олімпік
Кримтеплиця – Сталь А
Севастополь – Енергетик
Геліос – Титан
6 тур
20.08.2011
Зірка – Одеса
Миколаїв – Львів
Нива – Динамо-2
Арсенал – Металург З
Нафтовик – Буковина
Олімпік – Кримтеплиця
Сталь А – Севастополь
Енергетик – Геліос
Закарпаття – Титан
7 тур
26.08.2011
Металург З – Зірка
Одеса – Миколаїв
Львів – Нива
Динамо-2 – Закарпаття
Буковина – Арсенал
Кримтеплиця – Нафтовик
Севастополь – Олімпік
Геліос – Сталь А
Титан – Енергетик
8 тур
31.08.2011
Зірка – Буковина
Миколаїв – Металург З
Нива – Одеса
Динамо-2 – Львів
Арсенал – Кримтеплиця
Нафтовик – Севастополь
Олімпік – Геліос
Сталь А – Титан
Закарпаття – Енергетик
9 тур
05.09.2011
Кримтеплиця – Зірка
Буковина – Миколаїв
Металург З – Нива
Одеса – Динамо-2
Львів – Закарпаття
Севастополь – Арсенал
Геліос – Нафтовик
Титан – Олімпік
Енергетик – Сталь А
10 тур
10.09.2011
Зірка – Севастополь
Миколаїв – Кримтеплиця
Нива – Буковина
Динамо-2 – Металург З
Львів – Одеса
Арсенал – Геліос
Нафтовик – Титан
Олімпік – Енергетик
Закарпаття – Сталь А
11 тур
17.09.2011
Геліос – Зірка
Севастополь – Миколаїв
Кримтеплиця – Нива
Буковина – Динамо-2
Металург З – Львів
Одеса – Закарпаття
Титан – Арсенал
Енергетик – Нафтовик
Сталь А – Олімпік
12 тур
24.09.2011
Зірка – Титан
Миколаїв – Геліос
Нива – Севастополь
Динамо-2 – Кримтеплиця
Львів – Буковина
Одеса – Металург З
Арсенал – Енергетик
Нафтовик – Сталь А
Закарпаття – Олімпік
13 тур
30.09.2011
Енергетик – Зірка
Титан – Миколаїв
Геліос – Нива
Севастополь – Динамо-2
Кримтеплиця – Львів
Буковина – Одеса
Металург З – Закарпаття
Сталь А – Арсенал
Олімпік – Нафтовик
14 тур
05.10.2011
Зірка – Сталь А
Миколаїв – Енергетик
Нива – Титан
Динамо-2 – Геліос
Львів – Севастополь
Одеса – Кримтеплиця
Металург З – Буковина
Арсенал – Олімпік
Закарпаття – Нафтовик
15 тур
10.10.2011
Олімпік – Зірка
Сталь А – Миколаїв
Енергетик – Нива
Титан – Динамо-2
Геліос – Львів
Севастополь – Одеса
Кримтеплиця – Металург З
Буковина – Закарпаття
Нафтовик – Арсенал
16 тур
15.10.2011
Зірка – Нафтовик
Миколаїв – Олімпік
Нива – Сталь А
Динамо-2 – Енергетик
Львів – Титан
Одеса – Геліос
Металург З – Севастополь
Буковина – Кримтеплиця
Закарпаття – Арсенал
17 тур
22.10.2011
Арсенал – Зірка
Нафтовик – Миколаїв
Олімпік – Нива
Сталь А – Динамо-2
Енергетик – Львів
Титан – Одеса
Геліос – Металлург З
Севастополь – Буковина
Кримтеплиця – Закарпаття
МІЛЬЙОН СЕРДЕЦЬ,ОДНЕ БИТТЯ КАРПАТИ ЛЬВІВ-НА ВСЕ ЖИТТЯ
|
| |
| |
|
| Дата: Четвер, 30.06.2011, 12:52:52 | Повідомлення# 186 |
Дрогобич
Віце - капітан
| ФК «Одеса» презентував клубну емблему Новостворений футбольний клуб «Одеса», який у сезоні-2011/12 буде захищати кольори Південної Пальміри в першій лізі чемпіонату країни, представив футбольної громадськості клубну емблему, - повідомляє Одеса-Спорт.
Синій і жовтий кольори емблеми символізують море і сонце. Хвилясті елементи в нижній частині емблеми зображують хвилі Чорного моря, одного з основних символів Одеси, на тлі якого вказаний рік заснування ФК «Одеса» - 2011. Вертикальні промені символізують світанок, сходження нового клубу, до зірок футбольного небосхилу і нових завоювань. Три променя за своєю формою нагадують тризуб Посейдона, який перетинає назва команди на жовтому фоні.
У верхній частині емблеми розташована дороговказ, яка вказує мету і ніколи не змінює розташування, що означає нерухомий фундамент і націленість на результат.
|
| |
| |
|
| Дата: Вівторок, 12.07.2011, 17:39:29 | Повідомлення# 187 |
Дрогобич
Віце - капітан
| Першу лігу включать до пулу Прем'єр-ліги? Виконавчий директор ПФЛ Сергій Макаров розповів про те, яким чином вітчизняні вболівальники зможуть переглядати матчу першої ліги по ТБ.
"На жаль, телеканали не зацікавлені і не бачать нас у якості привабливого продукту, за який би боролися і ще нам платили. В Україні крім Прем’єр-ліги, ніяка інша професіональна спортивна ліга не може похвалитися тим, що отримує кошти від трансляції своїх змагань. ПФЛ зі свого бюджету не може сплачувати організацію телетрансляцій, тож минулого сезону це відбувалося за рахунок клубів. Але не всі хочуть за свої гроші себе ж показувати, тому в підсумку цю роботу не можна назвати системною.
Іншою метою організації телетрансляцій була спроба подати сигнал ринку, потенційним партнерам, зарекомендувати себе, показати, що ми є, що телетрансляції матчів першої ліги можливо проводити на каналах з максимальним покриттям.
Нині все на тій же стадії. Канали зацікавлені, але якщо ми платимо за це гроші. Зараз грошей, аби це профінансувати, ми не маємо. Сильних спонсорів, які б допомогли, поки знайти також не вдалося. Найперспективніший варіант, який я бачу — вчинити так, як роблять в деякий країнах Європи. Центральний матч першої ліги кожного туру долучити в пул Прем’єр-ліги", - вважає виконавчий директор ПФЛ.
"Останнім рішенням Виконкому Федерація передала права на трансляції клубам. Якщо буде об’єднаний пул, було б на наш погляд правильно, щоб той же транслятор взяв на себе показ центральних матчів першої ліги. Ми звичайно говоритимемо і з Прем’єр-лігою, і з транслятором, але не все залежить від нас",- додав Макаров.
|
| |
| |
|
| Дата: Субота, 16.07.2011, 10:41:51 | Повідомлення# 188 |
Buss
Помічник тренера
Група: Модератори
| Закарпаття змінило назву
Ужгородська команда буде виступати у чемпіонаті першої ліги під назвою Говерла-Закарпаття.
Таке рішення прийнято керівництвом клубу напередодні старту нового сезону.
Відповідно у команди з'явився новий логотип.
Нагадаємо, Закарпаття не отримало атестат вчасно і ризикувало провести сезон 2011-2012 у другій лізі через заборгованість по зарплаті перед тренерським штабом та футболістами.
Мабуть, керівництво клубу встигло вчасно погасити заборгованість, оскільки сьогодні клуб повідомив про отримання атестата на участь у новому футбольному сезоні в першій лізі.
Повідомлення відредагував Buss - Субота, 16.07.2011, 10:42:00 |
| |
| |
|
| Дата: Субота, 16.07.2011, 13:09:31 | Повідомлення# 189 |
Дрогобич
Віце - капітан
| Кіндзерський продає місце "Львова" за мільйон Президент "Львова" продає місце недавнього лідера в першому дивізіоні за мільйон гривень.
- Не знаю, що ви всі на це скажете, але є такий от варіант, - почав розмову президент першолігового клубу. - Зараз у складі моєї команди буде купа молодих хлопців, які, можливо, будуть з великим рахунком програвати, чому б не грати нам в другій лізі? І витрати будуть менші. Тому я пропоную наше місце в першій лізі тим, хто може на нього розраховувати в разі нашого зняття за регламентом. Але не просто так, а, наприклад, за мільйон гривень - я, коли була можливість, допомагав розвитку українського футболу, тепер же ті, хто хочуть в першу лігу, допоможуть.
Мільйон гривень мене не врятує - хіба що якби це був мільйон доларів ... А тому я пропоную претендентам на наше місце такий договір: вони перераховують на ПФЛ благодійний внесок у розмірі мільйона гривень, я віддаю їм місце "Львова" і переводжу команду в другу лігу.
- Але зачекайте ... За регламентом на ваше місце будуть претендувати, в першу чергу, "Суми" - срібний призер другої ліги, які виграли перший матч плей-оф. А якщо вони відмовляться - претендуватиме "Полтава", потім - бронзові призери, якщо і їм буде не по кишені - може справа і до смішних претендентів дійти ...
- Наше місце вони отримають лише тоді, коли буде виконана таке от пропозиція. В іншому випадку будемо грати в першій лізі.
Інформація Кіндзерського викликала серед присутніх чималі розмови і дебати. З одного боку, згадали, що подібні прецеденти були як століття тому, в Англії, так і в наші дні в Росії. Додамо, що і в Румунії був випадок, коли одна з команд нижніх ліг за гроші поступилася своїм місцем "претендентам". Позиція Мілетія Бальчоса з цього приводу однозначна: діяти тільки в рамках регламенту.
- На місце "Львова" претендує "Прикарпаття", і навіть пропонують винести це питання на позапланове засідання Центральної ради, - розповів ще на початку бесіди президент ПФЛ. - Наша позиція однозначна: іванофранківці вилетіли з першої ліги і наступний сезон проведуть у другій лізі. Згідно з регламентом, першим претендентом на місце "Львова" можуть бути "Суми", що завоювали срібло другої ліги і виграли перший матч плей-оф. У разі відмови сумчан - "Полтава", також срібний призер другої ліги (в Групі Б), яка їм програла. Потім - команди, що завоювали бронзові медалі і далі за списком.
|
| |
| |
|
| Дата: Субота, 16.07.2011, 13:57:43 | Повідомлення# 190 |
MaraD
Новачок
| Кіндзерський ....... без слів