Форум

Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS
  • Сторінка 57 з 57
  • «
  • 1
  • 2
  • 55
  • 56
  • 57
FCKarpaty.Com.Ua | Форум фанів і вболівальників ФК Карпати » Україна » Український футбол » Новини Українського футболу
Новини Українського футболу
ShibaДата: Середа, 23.05.2012, 17:51 | Повідомлення # 1401
Помічник тренера
Група: Перевірені
Нагороди: 4
Репутація: 59
Зауваження: 0%
Статус: Offline
Безус може перейти у голландський "Вітесс"

До списку клубів, які цікавляться півзахисником полтавської "Ворскли" Романом Безусом додався ще один - голландський "Вітесс".

Команда з міста Арнем потребує підсилення позиції атакуючого півзахисника, проте в березні "Вітесс" не зумів добитися переходу гравця "Дніпра" Євгена Шахова, а тому агенти, що працюють на клуб, вирішили звернути свою увагу на Романа Безуса.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в послугах Безуса зацікавлено київське "Динамо", яке готове заплатити близько 4 мільйонів євро за півзахисника.
Прикріплення: 8354169.jpg (55.1 Kb)

ShibaДата: Середа, 23.05.2012, 19:42 | Повідомлення # 1402
Помічник тренера
Крістальдо може поміняти "Металіст" на "Фіорентину"

23-річний аргентинський нападаючий харківського "Металіста" Джонатан Крістальдо знову опинився у сфері інтересів "Фіорентини", як один з трансферних пріоритетів.

Італійський клуб нині потребує підсилення атакуючої ланки, а екс-гравець "Велес Сарсфілд" володіє потрібними якостями. Нинішній контракт Крістальдо з "Металістом" закінчується в червні 2015 року, а його трансферна вартість оцінюється в 5 мільйонів євро.

У минулому сезоні аргентинський нападаючий в цілому провів 36 поєдинків, в яких забив 18 голів. При цьому в матчах Ліги Європи аргентинець забив сім м'ячів в 10 матчах.
Прикріплення: 5088705.jpg (126.8 Kb)

ShibaДата: Середа, 23.05.2012, 20:39 | Повідомлення # 1403
Помічник тренера
17-річний нігерієць говорить, що в червні перейде в "Динамо"

Як повідомляють нігерійські ЗМІ, київське "Динамо" протягом двох тижнів підпише чотирирічний контракт з багатообіцяючим молодим нігерійським форвардом нігерійського клубу "Еньїмба" Расаком Адегбіте.

"Я був в Україні протягом двох тижнів на перегляді, і посадові особи "Динамо" були вражені мною, - сказав 17-річний форвард. - Я повернуся до Києва в червні, як тільки отримаю дозвіл на роботу.

Я радий цій можливості, тому що завжди мріяв грати в Європі. Знаю, що я молодий і дуже талановитий, і вірю, що мені все вдасться", - говорить Адегбіте.
Прикріплення: 0027085.jpg (44.3 Kb)

ShibaДата: П`ятниця, 25.05.2012, 17:15 | Повідомлення # 1404
Помічник тренера
Офіційно: Девіч підписав чотирирічний контракт з "Шахтарем"

Сьогодні, 25 травня, ФК "Шахтар" уклав контракт із нападником збірної України Марко Девічем.

Угода розрахована на 4 роки.

Марко Девіч народився 27 жовтня 1983 року в Бєлграді (Югославія)
Амплуа: нападник
Зріст: 185 см
Вага: 76 кг
У чемпіонатах України – 180 ігор, 66 м'ячів
У Кубку України – 11 ігор, 3 м'ячі
Бронзовий призер чемпіонатів України – 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 років
Кращий бомбардир чемпіонату України 2008 року (19 м'ячів)
В єврокубках – 33 ігор, 8 м'ячів
У збірній України – 18 ігор, 2 м'ячі

Бронзовий призер чемпіонату Сербії і Чорногорії 2004 року.

Виступав за клуби: "Звездара" (Бєлград), "Железник" (Бєлград), "Раднічкі" (Нові Бєлград), "Вождовац" (Бєлград), "Волинь" (Луцьк), "Металіст" (Харків).
Прикріплення: 1587093.jpg (72.1 Kb)

ShibaДата: П`ятниця, 25.05.2012, 17:16 | Повідомлення # 1405
Помічник тренера
Стало відомо, за скільки "Шахтар" купив Девіча

Нападаючий "Металіста" і збірної України Марко Девіч перейшов в "Шахтар" за 7 мільйонів доларів.

Варто зазначити, що авторитетний сайт transfermarkt.de оцінює даного футболіста в 7 мільйонів євро.
Прикріплення: 7876288.jpg (72.1 Kb)

ShibaДата: П`ятниця, 25.05.2012, 18:37 | Повідомлення # 1406
Помічник тренера
Суркіс: Це найбрудніший чемпіонат за 20 років

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розкритикував чемпіонат України сезону 2011/2012 за неспортивну боротьбу.

-"Підсумкова" розмова з Юрієм Сьоміним, про яку говорив сам тренер, відбулася?
- Звичайно, відбулася! Я йому висловив незадоволеність результатами команди в сезоні, що завершився. На те були причини як об'єктивні, так і суб'єктивні. Всі бачили, як проходили останні 10 турів чемпіонату України.

А те, що відбувалося по відношенню до "Динамо", інакше як свавіллям, я назвати не можу! Зокрема, мова про наш головний матч цієї частини першості - з "Шахтарем". І в подібній ситуації міг опинитися будь-який тренер.

У всіх матчах ми грали чесно! І немає команд, які не оступаються. Можу привести приклад з "Манчестер Сіті". За дві хвилини до закінчення поєдинку з КПР весь стадіон плакав - "городяни" програвали 1:2, і тим самим віддавали чемпіонство "Манчестер Юнайтед". А ще через дві хвилини стадіон вже радів - два голи в компенсований час, - і перемога в першості.

І де тут логіка? При цьому мова йде про чемпіонат, в якому немає ніяких закулісних ігор. Ось коли у нас буде така першість, тоді і можна буде щиро вітати чемпіона. А сьогодні мені не з чим нікого вітати.

Я не виправдовую результати, які показало "Динамо" в минулому сезоні. Але при цьому, вважаю, що за час незалежності України в сезоні 2011/12 був найбільш брудний чемпіонат країни. Найбрудніший чемпіонат за 20 років! Якісь картки, якісь дивні ігри, якісь вчинки футболістів - з тим ми граємо, а з тим не граємо. В одному матчі команда бореться, кістьми лягає, в іншому ця боротьба кудись повністю пропадає.
Прикріплення: 8096395.jpeg (94.2 Kb)

ShibaДата: П`ятниця, 25.05.2012, 18:39 | Повідомлення # 1407
Помічник тренера
Стала відома зарплата Кранчара в "Динамо"

Якщо не відбудеться ніяких форс-мажорних обставин, футболіст "Тоттенхема" і збірної Хорватії Ніко Кранчар наступний сезон почне в київському "Динамо".

Слово зараз за президентом лондонського клубу Даніелем Леві, в той час як "Динамо" і Кранчар вже про все домовилися, повідомляє sportske.jutarnji.hr. Ясність в переході може настати вже сьогодні.

Крім того, за даними видання, в "Тоттенхемі" Кранчар отримував 1,8 мільйона євро, а в "Динамо" він зможе розраховувати на зарплату не менше 3 мільйонів.
Прикріплення: 0090106.jpg (20.7 Kb)

ShibaДата: П`ятниця, 25.05.2012, 18:40 | Повідомлення # 1408
Помічник тренера
Безус і Селін переходять в "Динамо"

Футболісти полтавської "Ворскли" захисник Євген Селін і півзахисник Роман Безус переходять в київське "Динамо".

Найближчим часом про трансфер буде оголошено офіційно.

Нагадаємо, що раніше вже повідомлялось про інтерес киян до полтавської парочки.
Прикріплення: 9243898.jpg (18.0 Kb)

ShibaДата: П`ятниця, 25.05.2012, 18:41 | Повідомлення # 1409
Помічник тренера
Суркіс: З трансферами не поспішаємо, щоб в черговий раз не насмішити людей

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про плани підсилення команди.

- Звісно, ми зараз інтенсивно працюємо з Олексієм Олександровичем (Михайличенко, - спортивний директор "Динамо") На підсилення команди, хочемо запросити кваліфікованих виконавців, які відразу увіллються в основну обойму. Сподіваюся, що нам вдасться вирішити цю задачу.

-Враховуючи термін повернення в стрій Олександра Шовковського, яке рішення буде прийнято по Денису Бойко, який попередні сезони проводив в оренді?
- Бойко повертається в "Динамо" і на зборах буде працювати з першою командою. Всі необхідні розпорядження на цей рахунок ми вже віддали. А що буде далі, залежить вже від самого Дениса. Грати буде той, хто буде краще готовий.

Повторюся, у нас є проблема в тому, що велика кількість гравців "Динамо" задіяні в Євро-2012. Ми горді тим, що наші футболісти виступають у національних збірних, і сподіваємося, що вони виступлять на Євро успішно - ми всі цього хочемо. Але ми не хотіли б, щоб це було на шкоду "Динамо" - дуже розраховуємо на те, що після Євро наші збірники повернуться в хорошому психологічному стані.

До речі, до сказаного по Бойко можу додати, що на перший літній збір "Динамо" буде залучено велику кількість молодих гравців. Може бути, в їх числі будуть і перспективні виконавці з інших клубів, яких ми візьмемо на перегляд.

-А Безус і Селін в це число не увійдуть?
- Ми ж домовилися - поки обійдемося без прізвищ. Трансферне вікно ще не відкрито, і офіційно на цю тему розмов поки немає. Все поки тільки попередньо. Більш того, поки не підписаний трансферний сертифікат, про придбання футболіста говорити просто безглуздо. А в нашій ситуації і зовсім не відкрито трансферне вікно ...

Можу сказати, що крім усього іншого, наші селекціонери будуть уважно відслідковувати чемпіонат Європи. На цьому турнірі виступатимуть такі команди як збірні Греції, Хорватії, Чехії, зі складу яких реально можна придбати футболістів, якщо вони підійдуть нам за манерою гри, за стилем. Тим більше, всі матчі за участю цих виконавців можна буде побачити наживо.

Так що ми не будемо нікуди поспішати, щоб в черговий раз не насмішити людей.

-Тоді останнє питання. Разом з Бойком у "Кривбасі" на правах оренди виступав і Кирило Петров. Як складеться його подальша доля?
- Це питання поки відкрите. Він, знову ж таки, знаходиться в компетенції нашої групи селекції. Тим більше, що, крім усього іншого, ми працюємо над тим, щоб відпустити цілий ряд футболістів. Підкреслюю, цілий ряд!

Але й тут я поки не буду називати жодних прізвищ. З однієї простої причини: я не хочу, щоб це виглядало так, начебто ми від когось позбавляємося. Ми прагнемо, щоб хлопці, які вже не можуть нас явно посилити в майбутньому, зуміли знайти собі нові клуби.
Прикріплення: 9095582.jpg (18.6 Kb)

DzorgiДата: Субота, 29.03.2014, 22:24 | Повідомлення # 1410
Новачок
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Репутація: 0
Прошу Вас розглянути і піддержати Народний клич в пам'ять о загиблих Героях.
Народній заклик - СЛАВА УКРАЇНІ !
Відповідь - ГЕРОЯМ СЛАВА !
Народній заклик - ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ !
Відповідь - НАВІКИ СЛАВА !

За словами – «ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!», МИ – УКРАЇНЦІ, повинні навічно запам’ятати НЕБЕСНУ СОТНЮ».
Ці слова повинні жити серед Нас, як в скрутні часи, так і в мирні, на спортивних майданах, і в повсякденному житті.
НЕБЕСНА СОТНЯ - ЦЕ НАША ПАМ’ЯТЬ

Цей лист також відправлений на форуми ФК «Дніпро», «Металіст», «Карпати», «Шахтар», «Динамо», «Чорноморець», «Металург З» «Волинь», «Ворскла», «Говерла».

OglaiOlliДата: Вівторок, 19.08.2014, 15:31 | Повідомлення # 1411
Новачок
принимаются ли к обсуждению экспресс ставки или только долгосрочные прогнозы?капперы есть на форуме?

skitenДата: П`ятниця, 17.10.2014, 19:03 | Повідомлення # 1412
Новачок
Чемпионат Украины, как вам ? кто следит?

KratДата: Середа, 16.12.2015, 22:31 | Повідомлення # 1413
Новачок
Цитата skiten ()
Чемпионат Украины, как вам ? кто следит?

Паршиво, после начала войны - все в стране валится. Футбольный чемпионат - не исключение.

Yanaden23Дата: П`ятниця, 12.05.2017, 18:07 | Повідомлення # 1414
Новачок
Это не удивительно, футбол это тоже деньги.Нет денег нет нормального футбола.

belomestov91Дата: Понеділок, 15.05.2017, 11:28 | Повідомлення # 1415
Новачок
Цитата Yanaden23 ()
Это не удивительно, футбол это тоже деньги.Нет денег нет нормального футбола.

Ну такое... Просто сейчас немножко другие приоритеты, по-моему.

smolyaninovДата: Середа, 19.07.2017, 09:14 | Повідомлення # 1416
Новачок
Согласен. Хотя Чемпионат Украины в разгаре и Шахтер снова радует. Кстати, даже Ворскла оценила нашу команду http://shakhtar.com/ru/news/39696.

andryushkinДата: Середа, 06.09.2017, 14:53 | Повідомлення # 1417
Новачок
Понятно почему. Все-таки Шахтрецы столько раз были Чемпионами... В этот раз тоже наверняка будут. Наконец нашел с кем по этому поводу работать, почитал на лига ставок отзывы http://ratingbet.com/bookmak....ry.html и понимаю, что бк надежная. А команда заслуживает своих побед.

BondarДата: Вівторок, 31.10.2017, 15:34 | Повідомлення # 1418
Новачок
Сборная Украины не едет в Россию.
9 октября на стадионе «НСК Олимпийский» национальная команда Украины в заключительном матче отборочного цикла чемпионата мира – 2018 в России проиграла сборной Хорватии со счётом 0:2 и потеряла шансы попасть на турнир.

FCKarpaty.Com.Ua | Форум фанів і вболівальників ФК Карпати » Україна » Український футбол » Новини Українського футболу
  • Сторінка 57 з 57
  • «
  • 1
  • 2
  • 55
  • 56
  • 57
Пошук: